וודקה ביטר למון

הערכת משך קריאה: <1 דק', תלוי כמה שניות יש לך בדקה

אלי משגב

מקפיאים ביטר למון.

מפשירים כשלוש שעות עד שכחצי הופך לנוזל ועדיין נראה קרח לכל אורך הבקבוק.

דוקרים עם סכין חדה, קרוב מאוד לתחתית הבקבוק לתוך קערה כדי להוציא הנוזל והקרח מלמטה.
שלב הדקירה צריך להעשות בזהירות, זה משפריץ מאוד. רצוי קודם לשחרר לחץ דרך הפקק בזהירות. חותכים הבקבוק לכל היקפו למטה, מוציאים הקרח מפרקים אותו לחתיכות עם סכין ואז מועכים את הקרח בנוזל עם כלי למעיכת פירה.

וודקה, רצוי מהפריזר. היא לא קופאת. מינון לפי הטעם. כחצי כוס על כל הבקבוק. פלוס מינוס.

Share

הערות? אשמח לתגובתך

Share