מרק שעועית נפוליטני

משך קריאה כ־ 1 דקות

https://www.haaretz.co.il/food/recipes/RECIPE-1.4795294?utm_source=App_Share&utm_medium=Android_Native&utm_campaign=Share

11/1/2020

רכיבים

  • 2 ק”ג שעועית מנומרת מושרת לילה במים
  • 50 מ”ל שמן זית
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 2 פלפל אדום חריף קצוץ
  • 1/2 ק”ג עגבניות קלופות וקצוצות גס (אפשר עגבניות איטלקיות מקולפות בקופסת שימורים)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח, פלפל
  • חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • מים

הוראות הכנה

  1. בסיר מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום והפלפל החריף.
  2. מוסיפים את קוביות העגבנייה, מטגנים מעט, מוסיפים את היין ומרכזים.
  3. מוסיפים את השעועית, מוסיפים מים עד כעשר ס”מ מעל השעועית מבשלים כשעה עד שעתיים.
  4. טוחנים כחצי מכמות השעועית ומחזירים למרק.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.
Share

הערות? אשמח לתגובתך

Share
%d בלוגרים אהבו את זה: