משך קריאה: 1 דק', תלוי כמה שניות יש לך בדקה
מרכיבים
- 100 גרם בורגול גס
- 100 גרם עדשים שחורים
- 100 גרם בטטה בקוביות של 1 ס”מ
- 2 עגבניות קצוצות
- 2 מלפפונים קצוצים
- 1/2 בצל
- 3 כפות סילאן
- חצי לימון
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות פקאן מסוכר
- 2 כפות חמוציות
- 200 גרם פטה מעודנת
- מעט מלח
- מעט פלפל
אופן ההכנה
יש לבשל את העדשים כ-22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר.
את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ-100 מ”ל מים רותחים במשך חצי שעה.
לאחר מכן יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן.
את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.