סלט בורגול

משך קריאה: 1 דק', תלוי כמה שניות יש לך בדקה

מרכיבים

  • 100 גרם בורגול גס
  • 100 גרם עדשים שחורים
  • 100 גרם בטטה בקוביות של 1 ס”מ
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 2 מלפפונים קצוצים
  • 1/2 בצל
  • 3 כפות סילאן
  • חצי לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות פקאן מסוכר
  • 2 כפות חמוציות
  • 200 גרם פטה מעודנת
  • מעט מלח
  • מעט פלפל

אופן ההכנה

יש לבשל את העדשים כ-22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר.
את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ-100 מ”ל מים רותחים במשך חצי שעה.
לאחר מכן יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן.
את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.

Share

הערות? אשמח לתגובתך

Share