מרכיבים
- 100 גרם בורגול גס
 - 100 גרם עדשים שחורים
 - 100 גרם בטטה בקוביות של 1 ס"מ
 - 2 עגבניות קצוצות
 - 2 מלפפונים קצוצים
 - 1/2 בצל
 - 3 כפות סילאן
 - חצי לימון
 - 3 כפות שמן זית
 - 3 כפות פקאן מסוכר
 - 2 כפות חמוציות
 - 200 גרם פטה מעודנת
 - מעט מלח
 - מעט פלפל
 
אופן ההכנה
יש לבשל את העדשים כ-22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר.
את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ-100 מ"ל מים רותחים במשך חצי שעה.
לאחר מכן יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן.
את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.