המבורגר מזרחי

הערכת משך קריאה: <1 דק', תלוי כמה שניות יש לך בדקה

|כתיבה וסטיילינג: ענת לבל | צלם: אנטולי מיכאלו

מתכון להמבורגר בקר ביתי וטרי. לישת תערובת הבשר, הבצל והתבלינים והקירור לאחר עיצוב הקציצה, יקנו להמבורגר מרקם מושלם

צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת לבל

מצרכים:

החומרים ל-3-4 המבורגרים:

500 גרם בקר טחון (צלעות)
1/2 בצל, מגורר וסחוט היטב
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
שמן לצלייה

להגשה:
לחמניות המבורגר
עלי חסה
בצל סגול
עגבנייה
מלפפון חמוץ
רטבים
ביצת עין (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מערבבים ולשים היטב את הבשר, הבצל והתבלינים.

2. מעצבים את הקציצות (כדאי להשתמש ברינג בקוטר 10 ס”מ, טבעת מתכת שניתן להשיג בחנויות לאביזרי מטבח) ומשטחים אותן היטב ליצירת עובי אחיד. מעבירים למקרר למשך 60 דקות.

3. מחממים היטב מחבת פסים משומנת קלות וצולים את הקציצות במשך 5 דקות בכל צד או עד דרגת הצלייה הרצויה. מגישים בלחמניות עם התוספות.

Share

הערות? אשמח לתגובתך

Share